Se minifestival i Øysteinsalen på YouTube!

Vel møtt til en mangfoldig konsertkveld i Øysteinsalen. Det blir et godt alderspenn når Idol-Bendik og gode, gamle Sparrows spiller fra samme scene.  Ikke hørt om Sparrows sier du? Men du kjenner  Ivar Gafseth og Stein Nilsen – som spilte i Sparrows sammen for over 50 år siden. Rutinerte UFO tar turen over fra Fosen for å gi oss litt pubstemning a la Kristin-pub. En Lille Pose Kim Larsen kjenner vi også fra i fjorårets Kristin, og vi gleder oss til et gjensyn med dem og med en god dose Kim Larsen-musikk. Intervju med Bendik, Ivar Gafseth med gjesteopptreden, Sjøla aka Aashild Grønning tar også turen innom og sjekker at smittevern er i orden.

Konferansier Siv Øgaard Fossum loser oss gjennom kvelden.

Generelt for arrangementet

Vi har også i år med oss RA Audio som skal sørge for god lyd og en god konsertopplevelse på den tekniske siden. De hjelper oss også med streaming.

Det sier seg selv at med begrensing på 50 eller 100 tilskuere så er dette et underskuddprosjekt. Vi ser viktigheten av å skape kultur og aktivitet i en tid preget av annerledeshet. Det er viktig av flere grunner, en ting er at vi trenger å oppleve noe fint og vakkert, kanskje enda mer enn ellers. Så er det viktig at de som har talent og vil gi oss disse opplevelsene får mulighet til det. Og ikke minst er det viktig at aktørene rundt og bak scene også kan få oppdrag i en økonomisk vanskelig tid.  Derfor vil vi gi deg som publikum og støttespiller mulighet til å bidra til festivalen via Vipps i år.

Hvis du ønsker å støtte oss så kan du betale et valgfritt beløp på Vippsnr. 111 373.

Se konserten på YouTube her!

Publisert
24. juni 2020
Skrevet av
Admin